Over Badminton en zo

Mijn naam is Geert Berghuis en het runnen van deze website is voor mij hobby zonder commercieel oogmerk.
Mijn doel is voornamelijk het promoten van de badmintonsport en soms ook nieuws brengen over andere sporten.
Zelf speel ik recreatief bij Badmintonvereniging Almere. Het vlaggenschip van deze vereniging, AviAir,  speelt in de Nederlandse eredivisie (Bondscompetitie). Voor dit team verzorg ik de wedstrijdverslagen en en maak ik fotoreportages van hun wedstrijden.
Verder (onder)steun ik drievoudig Nederlands kampioene Gayle Mahulette. Uiteraard probeer ik ook zoveel mogelijk wedstrijden van haar te bezoeken (Dutch Open en NK) maar ze speelt voornamelijk in Duitsland waar ze uitkomt in de 1. Bundesliga voor haar team 1. BV Mülheim.
Gayle heeft een Olympische droom en zoekt daarvoor de noodzakelijke sponsoren. Hierover vind je alles op haar website http://www.gayle-mahulette.nl/

Verdere info over mij vind je hier

 

Badminton- en ander sportnieuws

%d bloggers liken dit: