Over Badminton en zo

Mijn naam is Geert Berghuis en het runnen van deze website is voor mij hobby zonder commercieel oogmerk.
Mijn doel is voornamelijk het promoten van de badmintonsport en soms ook nieuws brengen over andere sporten.
Zelf speel ik recreatief bij Badmintonvereniging Almere. Het vlaggenschip van deze vereniging, Avi Air Almere,  speelt in de Nederlandse eredivisie (Bondscompetitie).

Voor dit team verzorg ik de wedstrijdverslagen en en maak ik fotoreportages van hun wedstrijden.
Verder (onder)steun ik viervoudig Nederlands kampioene Gayle Mahulette. Zij speelt voornamelijk in Frankrijk, Choletais in Le Top 12,  en Denemarken waar ze uitkomt voor KMB2010, 1e divisie poule 2. Verder speelt Gayle natuurlijk internationale toernooien.
Zoals veel sporters heeft Gayle een Olympische droom. Professioneel badmintonnen is geen vetpot en daarom zoekt ze de noodzakelijke sponsoren om het allemaal te kunnen bekostigen. Hierover vind je alles op haar website http://www.gayle-mahulette.nl/

Verdere info over mij vind je hier

Maar ook actief op de Yonex Dutch Open. Dat zie je op de website van Omroep Flevoland.

Nationale titel nummer 4 voor Gayle Mahulette.
Foto: René Lagerwaard

Badminton- en ander sportnieuws

%%footer%%