Nieuwe Clubs voor Gayle Mahulette

Na 3 jaar Duitse Bundesliga is 3-voudig Nederlands kampioene Gayle Mahulette toe aan een nieuwe uitdaging. Na het behalen van de tweede plaats met haar team 1. BV Mülheim gaat ze in twee Europese competities spelen. De Zwitserse en de Deense.

In Zwitserland gaat Gayle spelen bij Badmintonclub Uzwil. Maar de meeste tijd zal ze doorbrengen in Denemarken. Nu trainer Jonas Lyduch besloten heeft Nederland te verlaten en terug te keren naar Denemarken zal hij daar de singelaars op projectbasis gaan trainen en begeleiden. Gayle zal daar met Mark Caljouw en Joran Kweekel proberen het niveau op te krikken. Goede sparringpartners zijn in Denemarken volop aanwezig en zal hun zeker beter maken.

In de Deense competitie zal Gayle wedstrijden gaan spelen voor Greve Strands Badmintonklub (GSB). In de sterkste competitie van Europa zijn ook o.a. Cheryl Seinen en Selena Piek actief.

Voor meer informatie over haar nieuwe teams kan je de website bezoeken van Badmintonclub Uzwil en Greve Strands Badmintonklub.

Deze week is Gayle actief op de YONEX Belgian International 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.