Gelijkspel voor AviAir Almere tegen DKC (met fotoalbum)

Voor zo’n 250 toeschouwers hebben AviAir Almere en DKC in een goede en vermakelijke wedstrijd met 4-4 gelijk gespeeld. Hierdoor blijft de strijd in de kampioenspoule om de twee finaleplaatsen voor de landstitel ongekend spannend. Almere blijft tweede met 2 punten achterstand op DKC met een wedstrijd minder gespeeld. Van Zundert/VELO won met 5-3 bij Duinwijck en volgt op twee punten van Almere. Morgen de kraker Van Zundert/VELO-AviAir Almere.

Ilse Vaessen en Tamara van der Hoeven

Na een indrukwekkende minuut stilte vanwege het overlijden van scheidsrechter Tim Tellemans begonnen Tamara van der Hoeven en Ilse Vaessen aan hun damesdubbel tegen Alyssa Tirtosentono en Marlies Baan. Dat liep niet zoals verwacht. Hoewel er bij de rust een 11-8 voorsprong was stonden de Almeersen binnen de kortste tijd met 18-13 achter en verloren ze de eerste game met 21-16. In de tweede game moest dat wel recht gezet worden. Via 11-10 en 15-13 op weg naar de winst maar niets was minder waar. Alyssa en Marlies bogen de achterstand om in een 19-17 voorsprong en pakten ook deze game met 21-19. Dat was toch wel een domper voor Almere maar een mooie overwinning voor de Haagse dames.

Adam Hall

De herendubbel was de partij tussen Dave Khodabux met Adam Hall en Joran Kweekel met Thomas Wijers. De gelouterde Almeerders bleken te sterk voor de Hagenaars. De eerste game werd met 21-15 gewonnen en ook de tweede kende geen problemen voor Dave en Adam. Met 21-14 brachten ze de stand met 1-1 weer gelijk.

Léon Nottelman

Lees hier het hele verslag

Bekijk hieronder het fotoalbum[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”20170121 DKC thuis”]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.