Eerste vlucht AviAir Almere geslaagd

Het team van AviAir Almere heeft in de eerste wedstrijd in de Carlton eredivisie een 5-3 overwinning behaald tegen het sterke FZ Forza Amersfoort. In sporthal T-kwadraat te Tilburg kwamen alle eredivisieteams in actie voor een complete speelronde.


In de busjes van onze sponsor Autoradam op weg naar Tilburg. In de sporthal aangekomen viel de belangstelling van de badmintonsupporters zwaar tegen. Zelfs op de training van AviAir Almere in onze eigen sporthal Raggers zijn de tribunes vaak beter gevuld.

Leon Nottelman en Dave Khodabux

Dave Khodabux en Leon Nottelman beten de spits af tegen Koen Ridder en Vincent de Vries. De dubbels waren aan elkaar gewaagd en dat bleek in de eerste twee games. Hoewel het er niet naar uitzag, Dave en Leon stonden constant een paar punten op achterstand (10-11, 13-16, 15-17), wisten onze mannen toch nog knap de eerste game winnend af te sluiten. De tweede game ging naar Amersfoort met 18-21. In de beslissende derde game lieten Dave en Leon zien waarvoor ze zijn gekomen: winnen. Via 11-8 werd het punt binnen gehaald door de game toch nog redelijk eenvoudig met 21-15 binnen te slepen.

Lees hier het hele verslag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.