Badminton doen we samen

Badminton doen we samen!

Badminton Nederland heeft middels een nieuwsbrief “Verbondenheid” genoemd als toverwoord in deze periode. De link naar deze nieuwsbrief vind je aan het eind van dit bericht. Verbondenheid betekent meer dan de bereidheid van de vrijwilligers om zich in te zetten activiteiten te organiseren in deze badmintonloze coronaperiode.

Natuurlijk willen we allemaal weer zo snel mogelijk ons racket weer ter hand nemen om tegen een schuttle te meppen. Maar daarom is het juist nu zo belangrijk om je vereniging te blijven steunen en niet je lidmaatschap op te zeggen. Vele lasten lopen door en sponsoren haken af. Contributie is de belangrijkste inkomstenbron voor de vereniging en is belangrijk om deze periode te overleven. Als we straks weer de baan op willen hebben we wel de vereniging nodig die de hal en de banen weer beschikbaar stelt en al die vrijwilligers die het mogelijk maken. Evenzo belangrijk is dat de bondsbijdrage in stand blijft. Van elk lid draagt de badmintonvereniging een bedrag af aan de Nederlandse Badmintonbond. De Bond zet zich in voor de kwaliteit, ontwikkeling, promotie en organisatie van badminton. Voor de sport van levensbelang.

Dus laten we ons geliefde badminton steunen in goede maar ook zeker in slechte tijden. Zo verzekeren we ons ervan dat we, zodra het weer mag, weer de baan op kunnen.
Dit geldt natuurlijk voor alle sporten en hun bonden.

Lees hier de nieuwsbrief van Badminton Nederland.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.